Vanilla Milk Shake

by - Monday, March 08, 2021

Aku ni seorang pencinta kopi atau coffee lover. Tapi sekarang aku kurangkan minum kopi sebab nak tidur awal. Biasanya, kalau aku minum kopi aku akan tidur lambat. Mengantuk macam mana pun, bila pekena kopi atau teh, memang susah sangat nak tidur - itulah apa yang aku rasa. 

So, aku decide untuk minum kopi di awal pagi je. Tapi memang sangat jaranglah dapat peluang minum kopi awal pagi tu. 

Last week, aku pergi makan kat kafe favourite aku denagn en.suami dan anak-anak - S.D.S Cafe. 

Tengok menu, terus terasa nak order kopi. 

Tapi terus tak jadi bila tengok jam di tangan. Dah hampir jam 5 petang. 

Belek-belek menu, tak tahu nak order air apa. 

Tengok gambar, order je la air ni. Nampak macam sedap pulak

Vanilla Milk Shake. 

Inilah dia vanilla milk shake. 

Sedap!. 

OK, next time boleh order air ni lagi. 

Bye-bye Caramel Latte - my favourite coffee. 
 

You May Also Like

17 comments

  1. sedapnya dah lah tengah panas lit lit ni DP :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, cuaca panas skarang. sedp minum air ni. hihi

      Delete
  2. Sedapnya nampak milkshake tu. Sekarang ni musim panas memang lagi nampak menggiurkan...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah musim panas sekarang ni.. eloklah minum air berais, untuk basahkan tekak. hihi

      Delete
  3. bila cuaca tengah panas terik ni..tengok ni masyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi; sedap sangat minum air ni kak PC masa tengah panas ni

      Delete
  4. vanilla milk shake fav kita juga....
    ermmm sedap nyaa, lama dah x minum..
    ada yg esok g cari ni haha

    ReplyDelete
  5. susah bagi mama nak say no to coffee tapi kalau dah kata sedap mesti sedap ni

    ReplyDelete
  6. Ai selalu muak minum vanilla milk shake. Prefer Choc. Tapi sekarang macam pening-pening lalat minum banyak choc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke. saya pulak tak suka choc milk shake.

      Delete
  7. Lama pantang minum ni..lepas ni boleh la minum semula...kan?

    ReplyDelete
  8. Samalah taste kita suka coffee. Dulu kak nina suka latte but lately macam dah suka black coffee. Faktor usia kot. Alamak! HAhaa

    ReplyDelete
  9. Oh yumsss! rasa nak try buat vanilla milk shake juga.

    ReplyDelete
  10. Aduh sedapnyaa tengok..kita dah la suka vanila

    ReplyDelete