Happy Birthday To Me

18 Jun 2021 hari tu, genaplah umur aku 37 tahun. Seminggu selepas birthday Kakak Fl jer. Birthday kitaorang dekat-dekat. Kalau Kakak FL dulu tunggu kejap duduk dalam perut tu seminggu lagi, mesti kitaorang akan celebrate birthday sama-sama 😆.

Wahh! Dah tua dah aku. huhu. 

Lagi 3 tahun lagi nak masuk cecah 40 tahun. huhu. Tak best nya kan.

Kalau boleh nak lah umur 20 jer selalu. hahahaha. 

Birthday hari Jumaat hari tu, tapi semalam baru celebrate sebab hari Jumaat tu busy sangat, tak sempat nak celebrate. Celebrate pun buat simple jer, kat rumah. Janji anak-anak semua happy.


Kek birthday en.suami belikan hadiah =)).




Sempena pertambahan usia ni, aku doakan agar hidup aku bertambah bahagia, happy dan menjadi lebih berjaya serta aku berdoa supaya aku menjadi orang yang kaya-raya supaya aku dapat membantu Rakyat Palestin yang tengah sengsara sekarang. Amin. 

Untuk you all yang sellau baca blog aku, aku ucapkan ribuan Terima Kaih banyak-banyak. Thank you so much guys sebab selalu support aku dengan membaca penulisan aku ni tanpa jemu . You guys memang awesome 💗💗💗💓.

Comments

  1. alahai comel je nak maintain 20 tahun! hahahaha...happy belated birthday ya!

    ReplyDelete
  2. happy birthday DP. Semoga tercapai semua cita2

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih UN. InshaLLah, doakan ya impian kita tercapai semua.

      Delete
  3. SANAH HELWAH DP SHT SJHTERA MURAH REZKI SUKSES DUNIA AKHIRAT DLM LINDUNGAN ALLAH

    ReplyDelete
  4. hepi belated besday to u... laaa selang sehari je ngan kak ret :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much Kak Ret. Wah! Happy belated birthdayy for you as well

      Delete

Post a Comment