Istanbul Di Waktu Malam

Ini dia keadaan di malam hari di Istanbul, Turki. 

Dah lama kan tak travel, so aku buat entri #throwback  jer lah sebab aku pun tak pernah cerita pasal travel story aku ke Istanbul dulu-dulu kat blog ni. 

Ni aku korek-korek la balik gambar-gambar lama kat dalam laptop aku ni. 

Harapnya cepatlah covid ni berlalu pergi. Dah lama sangat ni berkurung dalam rumah ni. Dah bosan dah aku. Anak-anak pun dah bosan sangat duduk rumah langsung tak boleh nak keluar. 











 

Comments

  1. Bestnya dalam tengok tempat orang 😁

    ReplyDelete
  2. Idaman akak ni nak pi Istanbul...bila ntah nak hidup macam dulu semula...

    ReplyDelete
  3. INDAHNYA ISTAMBUL WAKTU MLM

    ReplyDelete

Post a Comment