Friday, 16 January 2015

Bila anak demam......

Bila anak demam..

  1. Mummy susah hati


Bila anak demam...

  2. Dia asyik meragam jer


Bila anak demam...

  3. Dia nak dukung jer


Bila anak demam...

  4. Dia nak melekap jer dengan mummy


Bila anak demam....

  5. Die kurang selera makan


Bila anak demam...

  6. Satu kerja pun mummy tak boleh buat,
           because I have taking care of her 24/7


Bila anak demam...

  7. Sometimes, my tears also falling down sebab  sedih tengok dia sakit


FL - please get well very soon sayang 'coz mummy do loves you so much and mummy loves to see U playing around and do some talking.. 
May Allah bless you always sayang

7 comments:

  1. Intan..bagaimana keadaan si kecil skrg..itulah perasaan seorang ibu bila anka kesayangan demam kan. Semoga di kecil membesar dgn sihat dan memahami pengorbanan seorang ibu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm.. Alhamdulillah, hari ni die dah ok.. cume badan masih lemah sikit n x nak makan sangat lagi

      Delete
  2. Bagaimana keadaan anak mummy ni? Moga sudah sihat sepenuhnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah , alhamdulillah die dah sihat sepenuhnya.. sehari je die demam.. tq for your concern aite

      Delete
  3. siannyerrr....semoga cepat sembuh yer...selagi tak sembuh selagi tu laa mummy nye risau....tu laa pengorbanan seorang ibu kannn :)

    ReplyDelete