Monday, 2 March 2015

DIY - Instant Shawl

My first attempt of making my own instant shawl.
Aku buat sendiri instant shawl ni.. DIY..
For sure banyak lagi yang perlu diperbaiki..
First trial kan.. banyak lah yang kurang..
Takpe, takpe.. practice makes perfect..
Anyhow, aku suka sangat dengan hasilnya ni walaupun tak sempurna lagi..
Saya gembire =))
 


11 comments:

  1. nampak kemas je, kira ok lah tu :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Eny & fiza , betul ke OK?? Huhu... rasa mcm something lacking jer.. takpe, kite tengok plak hasil no.2 nanti ye

      Delete
  3. okay saja =) yang penting selesa..
    kalo main belit lilit sampai tercekik hahaha hilang da keselesaan itu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk saya yang tak suka lilit2 ni, memang nampak OK sangat :)

      Delete
    2. OK erkkk?? Ok cun.. boleh buat lagi pesen ni.. hehe

      Delete
  4. Saya juga gembire! Heheheh tumpang gembira sekaki ye.
    Rajinnya, DP :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah.. bukan rajin ni.. tapi nak menghilangkan kebosanan. So sekali sekali nak try buat something baru lak.. so, inilah hasilnya.. hehe

      Delete
  5. wah wah,,, siap buat instant shawl tu... hehee... saya pakai mau berbelit belit tapi saya suka shawl berbanding tudung bawal ^^

    ReplyDelete
  6. Comel. Haha. Saya fail kalau shawl cotton. Chiffon je okay dgn saya sbb tak perlu pakai inner. Hehehe

    ReplyDelete