Friday, 15 May 2015

My Breakfast

 
Oat + Yogurt + Strawberry
 
My breakfast today and yesterday.. He he.. Dah 2 hari dah aku sarapan benda yang sama.. Sebab sedaap hingga menjilat jari.. Hehehe.. Inspired from Neelofa.. Tengok Neelofa post gambar breakfast mcm ni kat instagram, terus aku gi kedai beli buah strawberry instead of raspberry (sebab Lofa guna rasberry).. Aku tak suka raspberry, aku suka strawberry.. 
 
Oat and natural yogurt dah soap tersedia  dalam peti ais, memang ada buat stock simpan dalam fridge..
 
Rasa dia sangatlah yuuuuummmmmyyy.. Cuba lah.. =))

16 comments:

  1. Wah,..breakfast ala2 Lofa you!
    Intan & FL bagaimana tahap kesihatan? Harap bertambah sihat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course la farrah.. nak jugak rasa jadi artis.. (curlasss ko).. hahaha

      Delete
    2. farrah, thanks for your concern.. btw, FL tak sihat lagi..at first, dia dah sihat tapi skrang demam n cirit-birit pulak. doc kata, viral fever.. intan dah sihat tapi kene gagahkan diri jaga FL....

      Delete
  2. Kakak kena cuba ni.
    Oat kakak makan tiap pagi tapi style tak sama:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zakie, yupe kakak kene cuba.. confirm nak buat lagi.. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Jm.. typo.. hahahaha.. tangan tak bedung masa kecik2 dulu.. hehehe

      Delete
  4. mkn guna jari ke bukan sudu sampai jilat jari tu kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha.. ermm.. ada tak pepatah "sampai jilat sudu".. hehehe

      Delete
  5. nyummy.. tapi buah strawberi mahal..kikikii

    ReplyDelete
  6. seriously sedap ke kak ? hehehe.. yoget n stroberi ok kot.. oat ? hehehe..
    tapi elokla untuk kesihatan..

    ReplyDelete