Tuesday, 28 July 2015

TQ Blogger - FARRAH FAMF TOWER

TQ so much yang tak terhingga buat Farrah dari FAMF Tower..
Sebab bagi aku kad raya...
Tak sangka dah tua-tua cegini pun, zaman IT tip-top ,
 aku masih lagi dapat kad raya..
and dari orang yang tak sangka-sangka..
Kami kenal pun start dari blog ni.. tak pernah jumpa in person..
tapi perkenalan yang terjalin ni, rasa macam close sangat..
 
TQ sekali lagi Farrah..
'Farah' junior suke giler kad ni sampai bawak masuk dalam school beg die.. hehe..
 
Sorry Farrah sebab lambat update..
lemau makan  lemang tak habis-habis lagi ni... nasib baik tak jadi lemang terus..
 
Simple tapi cantik sangat..
Orang kreatif, buat apa pun menjadi..
even guna kertas surat khabar pun menjadi jugak..

Cantik tulisan Farrah..
Kite dah tolong cium FL untuk awk.. hehehe

'Made with love'
Terasa loving nya...
hihi

THANK YOU | THANK YOU | THANK YOU
 

18 comments:

  1. comel kan kad dari kak farrah.. selamat hari rya sis

    ReplyDelete
  2. SERONOKNYA DPT KAD RAYA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembang samapai ke telinga kak bila dapat kad raya ni. hehe

      Delete
  3. DIY Kad raya dari Kak farrah...hehe..memang kreatif :) Tahniah

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat kad raya handmade.

    ReplyDelete
  5. heheh Kak Farrah memang la kretip =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kreatif buat apa pun menjadi CT.. hehe

      Delete
  6. comelnya kad raya dapat...jelesnya :D selamat hari raya jugak yer :D

    ReplyDelete
  7. Memang kretif... SS pon ada satu... Dah letak kat board.. He He He..

    ReplyDelete
  8. Farrah datang sini! Thanks, Intan utk entri ni & thanks sebab informed. Sorry ye dah lama tak ke mari.
    Very glad that u like the card. Comel pula si Farah Jr siap masuk dalam beg sekolah dia. Moga ukhuwah yang terjalin antara kita akan berkekalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Farrah.. sama-sama... semoga 'persahabtaan' ni terjalin sampai bila2

      Delete
  9. Kad raya kak farah memang kreatif sangat ekin pun dapat gak hihihihi

    ReplyDelete
  10. kad raya paling sentimental kad raya hasil kerja tangan sendiri...hanya org sabar dan kreatif je leh buat kad raya cantik dan kemas mcm ni

    ReplyDelete