Monday, 17 August 2015

Eczema :: Mogoo Irritable Skin Balm

OK.. Ni aku nak share cream eczema yang aku guna untuk diri aku.. Aku ada eczema sejak lahir lagi, almaklumlah penyakit keturunan.. Sekarang anak aku pulak berjangkit eczema ni..  Cream ni jenama Mogoo.. Fungsi dia macam moisturizer untuk melembapkan kulit.. Cream ni organic, jadinya FL pun guna sekali... Harga 1 botol ni lebih kurang RM70.. Sebabkab mummy & anak guna sama-sama, jadinya aku rasa berbaloi beli sebab 1 keluarga boleh guna..
Alhamdulilllah .. Ia berkesan kat kulit aku...

13 comments:

  1. Kalau dah serasi teruskan DP
    Lagi pulak boleh kongsi senang sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la akak... better guna je apa yang kita dah ok kan

      Delete
  2. kalau ibu n anak serasi gunakannya oklh tu.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mahal tapi berkualiti.. die mahal sebab organic.. biasanya kalau bende yang organic ni pricey la sikit

      Delete
  4. wooo.. nama dia pun comel.. Mogoo siap ada cow lagi..
    CT ingatkan eczema untuk baby saja.. orang dewasa pun ada yang kena eh..

    ReplyDelete
  5. hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

    ReplyDelete