Wednesday, 17 February 2016

Dorsett Pink Sign Up Instagram Accont

Finally! I already created an instagram account. I don't have any Facebook account ok. So, instead of blog, I also update my status via IG right now..
 
IG account ni aku buat khusus untuk perjalanan phd aku yang bergelar seorang pelajar sepenuh masa & juga merupakan ibu yang tegar menyokong #breastfeeding a.k.a penyusuan susu ibu sepenuhnya. hahahahaha..  So, gambar-gambar selpie tak ada dalam IG ni, aku cuma publish gambar2 aku & anak aku kat blog ni jer.. Kat IG tu cuma gambar2 study je & gambar2 yang berkaitan ngan #planneraddicts  and  #washitape  
 
Actually, aku created IG account ni sebagai motivasi kat aku supaya aku terus bersemangat nak tulis / buat research hari-hari.. Selain tu jugak, aku dapat gak inspirasi melalui kawan-kawan alam maya yang sentiasa update pasal study dieorang & kehidupan dieorang bergelar ibu yang tengah pulun buat phd..
 
Kalau korang nak follow aku kat IG, boleh search @dorsett.phd . Nak guna nama @dorsett.pink tapi nama tu tak available, dah ada orang ambik. huhuhu..
 

35 comments:

  1. Kakak pulak ada IG sebelum ini tapi dah digunakan anak dara kakak utk business online dia.
    So memang tak ada dah. FB lama dah akak deactivated, dah makin tua makin malas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo. ye ke kak.. samapi pada satu tahap kite memang malas nak menghadap social media ni..

      Delete
  2. Ada juga IG tapi hanya untuk family & teman rapat sahaja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. saya pun ada ig private khas utk teman rapat saja

      Delete
  3. Akak IG pun anak dara seorang ni selalu guna DP..
    KIPIDAP..
    DP selalulah update gambar kat IG tu :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum salam kenal. Thanks comment kat blog sy. Sy ada IG jg. Lebih kerap update berbanding blog. Hehehe. Bolehlah search IG lauraazura atau IG sy review buku ell_escape

    ReplyDelete
  5. Selamat ber-IG, Intan. Nanti Farrah cari Intan :)
    Hihihi sorry ye lama tak jengah Intan di sini.

    ReplyDelete
  6. Alahai sayangnya nama DP dah ada org pakai... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kak dah ade orang ambik dah nama DP tu.. terpaksa buat nama lain

      Delete
  7. welcome to IG.
    Saya pun ada IG,tapi lebih aktif ber FB..hahaha.
    Blog..hmmm..baru nak aktif balik mcm dulu.
    Nanti saya jengah IG awak.

    ReplyDelete
  8. yeazyy!! welcome dear.. nanti akak add awak ye. ke private account?

    ReplyDelete
  9. keep on update ok. saya jarang buka blog. tapi kalau IG tiap hari tiap masa hahahaa keep on inspiring people .. :)

    ReplyDelete
  10. Semoga dipermudahkan urusan phd tu. Zumal ada ig kekadang tak de idea nak post apa...

    ReplyDelete
  11. Selamat ber IG lah yerp. Nanti kita search IG awak ☺☺

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. thanks Farrah for that entry.. sooo touching, tqvm

      Delete
  13. Dulu orang sibuk ada IG, kita pun buat.. sudahnya senyap gitu ai punya.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. SALAM JUMAAT DP SEMOGA BERJAYA MENAMATKAN IJAZAH PHD DGN CEMERLANG...

    ReplyDelete
  15. seriously.. ad2 IG ni perlu sebabnya untuk save gambr2 kita.. boleh dikatakan album peribadi pon ok.. :D

    ReplyDelete