Wednesday, 2 March 2016

Terima Kasih Sis Jari Manis

Aku dah bagitau kan aku dapat hadiah dari Sis Jari Manis kat ENTRY NI kan?
Walaupun Sis JM cakap jangan update pasal pemberian die, aku nak update jugak.
Sebab aku nak bagitau kat seantero dunia yang aku dapat hadiah dari JM..
Ko ade??? hahahhahaha
 
Tak semua orang bertuah dapat hadiah dari JM, so aku adalah antara insan bertuah yang sentiasa diingati oleh JM... Ceeewwwaaahhhh... (mahunya JM muntah hijau dengar ayat ni)..
 
Jm dah pergi ke Korea untuk sekalian kalinya, dan die dah belikan sourveniour kat Dorsett Pink. Terima kasih banyak-banyak JM sebab ingat kat kite..
 
Inilah buah tangan pemberian JM - pouch bag & face mask.
Lepas ni, berseri-seri la muka aku lepas pakai face mask dari sarang burung ni..

 Ini dia isi kandungan dalam pouch bag ni. Ada 2 keeping fridge magnet.. Say suka! saya suka!.. Boleh lah menambahkan lagi koleksi fridge magnet aku. Tapi rasanya aku kene beli peti ais baru kot supaya dapat letak fridge magnet ni, kat peti ais yang ada sekarang dah penuh dah, dah tak ada tempat nak tampal dah..

Kata-kata manis dari Sis Jari Manis..
Kite pun berterima kasih kat JM sebab bagi ole-ole ni kat kite..
And by the way,
kite dah ciumkan si manis FL untuk JM (FL manis jugak tau macam JM. hehe)..
 
 
After all, thank you so much for this beautiful "friendship JM". "knowing" you since 2012, and up until now, we are still friend even we are not meeting at all. From all the thought and comments, u are a lovely person that I've ever known in this travelling world..
Semoga JM dapat menakluk dunia satu hari nanti.
All the best JM..

18 comments:

  1. Alhamdulillah murah rezeki, pasti happy princess :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh syoknyaaaaa haaaa. kita punya FM tak penuh2 pasal ada budak suka kutip grrrrr

    ReplyDelete
  3. WAH MURAH REZKI DP DAPAT HADIAH DRPD BLOGGER JM YG PEMURAH TU...TANDA INGATAN SHBT KPD SHBTNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la akak. terima kasih sangat kat JM

      Delete
    2. kak PI..dah terima lum ole2 dari JM

      Delete
  4. Replies
    1. hahaha.. kesian kan kat ss.. hahahha

      Delete
    2. SS takde yg berpos je,...sebab sis JM dah bagi berkodi-kodi masa jumpa ;)

      Delete
  5. Tahniah, Intan. Lepas ni bolehlah beli magnetic board untuk letak koleksi fridge magnet :)

    ReplyDelete
  6. murah rezeki semua yang rajin memberi.. CT semua barang dari yang Melbourne hari tu x berpack lagi kak..
    asyik xde kat rumah n xde masa nak agihkan.. tu yang sapa2 pun x dapat souvenirs lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pat CT pos kang mereka merajuk..ehh..ole2 dari sis JM..CT dah terima lom

      Delete
    2. haaaih ? ceq pun ada dapat ka o.O hoho.. tak balik Penang lagi kak..

      Delete
  7. Intan!!!! malu titew..small gift je tu..tanda persahabatan di alam maya

    ReplyDelete