Friday, 20 May 2016

Wordless Friday :: Public Transportation in Phuket, Thailand




12 comments:

  1. SALAM JUMAAT..DP...MENARIK KENDERAAN AWAM KAT SANA..YA

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak pi.. menarik sebab kat malaysia tak de mcm tu

      Delete
  2. Kakak kalau duduk mengiring masa kenderaan jalan boleh pening tau DP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai akka. kalau gitu, akak tak boleh la naik public transport rupa cegini

      Delete
  3. Salam Jumaat sangat padat. tu la lain sebab pintu belakang macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam babyY.. rare kan tengok yang ade pintu belakang mcm tu kan

      Delete
  4. Sebut phuket akan ingat tsunami...

    ReplyDelete
  5. Yg gambar nombor satu tu, siap boleh panjat dan duduk kat atas kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. tapi kite tak berani la nak duduk kat atas tu

      Delete
  6. ini yang panggil tut tut tu ke

    ReplyDelete
  7. syukur kat Malaysia agak bagus jugak public kita.. lewat je kadang2..
    hehe tapi menarik kan.. rare betul kena pegang berdiri kat belakang..

    ReplyDelete