Wednesday, 23 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel


http://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Rasanya semua orang dah tahu dah pasal GA yang SIs Jari Manis & SS buat ni...So aku tak perlu lah nak cerita panjang lebar. Korang pun dah tahu siapa dia JM dan SS tu kan.. 

Tapi aku pulak a little bit late join GA ni sebab baru hari ni dapat buat entry ni. Sorry la JM dan SS yer.. Mak is tak cukup tangan.

Ni aku nak tag someone : 
1. Vivy Yusuf  (keh..keh.. kalaulah dia baca. hihi)


Kepada yang join GA ni, aku ucapkan good luck untuk korang. Dan good luck jugak untuk aku sendiri. Semoga aku mendapat tempat di hati JM dan SS. hehhe

21 comments:

  1. Tak cukup tangan? Nak pinjam tangan sis JM x 😬

    ReplyDelete
  2. Terima kasih intan sudi join awak peserta no 84 tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh! peserta paling akhir erk?? hahaha.

      Delete
  3. Perghhhh... Vivy Yusuf tuuu.... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. kalau lah vivy baca.. keh.keh,.keh

      Delete
  4. Ehhh... Jap... Intan dah follow SS ke? Guna nick apa? Apsal macam tak de... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah . cari betul-betul. saya dah follow ss dah lama dah .since 2014 lagi.

      Delete
    2. sedih tau mcm ni ss. huhuhuhu

      Delete
    3. Nti SS cek balik list follower... Tgh arrange balik... Takut SS termiss nak follow dorang semula...

      Delete
    4. Now I know why... May be intan follow SS as private kot.. thats y SS tak boleh nampak intan dlm list... Cuba Intan check balik... Takut dlm list orang lain pon sama... Ha Ha Ha... Adoiii laaa..

      Delete
  5. Apa2 pon... Terima kasih join... And hopes intan juga dapat ramai kenalan dari GA ini... Good luckkkkk! Muahhhhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ss. semoga saya dapatlah magnet tu nanti. hehe

      Delete
  6. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  7. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  8. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  9. Salam..hai..singgah sini dari GA yang sama..Best of luck ya.. done follow sini http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking sini..
    all the best..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete