Monday, 26 June 2017

Berkeris di Pagi Raya

Suamiku hari ni menjadi Pahlawan Melayu..





Tahun ni tema raya kami - BIRU. #teamrumahbiru ..

Baju melayu tu beli kat Jalan TAR hari tu.Baju tu dijual siap dengan butang keris tu.. Tak tahu pulak butang tu tengah viral. Kitaorang beli baju tu sebab cuting dia ngam dengan en.suami.Pastu,murah pulak tu. Aku rasa tahun depan, trend butang 'wau' pulak tak pun bentuk 'bunga', ataupun bentuk 'masjid'... Ngehngehngeh...

10 comments:

  1. I was thinking to buy the butang baju for my dad too, tapi risau nanti dia takmau pakai so cancelled. Hahahahaha... Selamat hari raya, sis! 😘💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Selamat hari raya fairuz.. Maaf zahir batin

      Delete
  2. legend betul butang tu...
    Btw, selamat hari raya sis :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahahhaa.. Tu lah WP. Punyalah tak cukup satu keris ,terus bolot 5😁😁😁

      Delete
  4. sekrang ni butang baju melayu pun hispteeeer gitu..

    ReplyDelete
  5. aah, tengah viral butang baju keris ni, nasib la arwah husband dah tak ada, kalau tak teringin jugak IQ belikan dia butang baju melayu ni

    ReplyDelete
  6. Berapa RM yer baju melayu kat Jalan Tar tuh? ari tuh beli kat Jakel RM150 sepasang dengan sampin. Tapi buutang baju melayu biasa ajer la.Hehehe..

    ReplyDelete
  7. wow! menarik ni DP.
    alahai. nak carik lah...

    ReplyDelete