Friday, 7 July 2017

'Spiderman' Memang Best!




'Spiderman' memang best! Best giler! Best sebab sentiasa buat FL gembira.. hahahahaha...

FL ni memang suka sangat kat watak Spiderman sejak setahun dulu. Kalau tengok youtube, dia akan cari nursery ryhmes yang ada kaitan dengan spiderman.

So, adalah 2-3 soft toys spiderman kat umah ni termasuk sweater tu. Memang happy dia setiap kali dapat toys spiderman. Aku tak beli k! Mummy kedekut! Daddy dia pun tak beli. Kitaorang tak nak manjakan FL dengab mainan. Nak beli buku takpe. Mainan tu semua saudara mara dan kawan-kawan aku bagi kat dia.




Disclaimer : FL ni GIRL tau. Tapi dia suka spiderman, besides ada lagi lah 2-3 watak lain yang dia suka macam Minion, Didi dan Elsa (Frozen). Selagi tak bertentangab dengan Islam dan tak melanggar batasan akidah, aku OK jer.

23 comments:

  1. Mujur bg tau FL ni girl...kalau x salah anggap dah td hahaha...sedang mengenali FL...watak spiderman berani...tu anak2 suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa.. Nasib baik saya bagitau.. Ramai gak yg confius. Kalau dia boy, boy yang jambu kot.hihi

      Delete
  2. Cute ja FL dgn patung spiderman dia tu ....

    ReplyDelete
  3. Die hard fan lah gamaknya ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah akak. Gitu lah kononnya. Nasib baik dia tak tahu tengok cite lagi, kalau tak, jenuhlah ajak mummy pergi panggung wayang tgk filem spiderman homecoming tu

      Delete
  4. hehe..nasib baik memang tau FL ni girl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. Nasib baik sal tau. Hihi

      Delete
  5. ingatkan boy. nasib bagitau di akhir cerita. normal je budak2 suka watak2 kartun. anak2 dara bertiga kat rumah ni layan boboi boy & ejen ali. siap beli tshirt boboi boy lagi. suka frozen & watak2 princess jgak. 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah nasib baik sy bagitau dia girl. Hihi. Samalah perangai ya anak awak ngan anak sy kan. Hihi

      Delete
  6. Anak pun minat spiderman..duk layan kat tab jer kartun ni. Semalam di tgk spiderman kat dinding umah kemain seronok hahahaa

    ReplyDelete
  7. kalau seacrh yotube spiderman and elsa kena pantau gak. kdang ada babak yang 18sx
    walaupun spttunya tkde

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh. Thank you for the info.. Ok. Iwll be more alert after this

      Delete
  8. Alololo...knape comey sgt ni...

    ReplyDelete
  9. comel je.. FL punye superhero ehh hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. Dia suka sangag ngn spiderman tu.

      Delete
  10. uuuish FL.. suka Spiderman rupanya. kalo CT suka orang2 yang blakon as Spiderman =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke... Sy pun x tahu mcm mana cite spiderman baru ni

      Delete
  11. Hihi. Layankan je kan DP. Comel tau suka Spiderman 😍 rasa semua kanak2 suka Elsa 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah siqah. Layankan aja.. Nanti bila dia dah bosan, dia dah tak layan lah spiderman ni...

      Delete