Thursday, 6 July 2017

New Bookmark




Aku bukanlah ulat buku. Tapi aku suka kumpul benda - benda cute macam ni... Cute sangat.. Boleh decorate planner guna bookmark ni.. Bookmark tu aku beli kat Daiso dan kat Mr.DIY... Murah je...

15 comments:

  1. Alololo...sangat cantik. Dulu suka gak simpan bende cute mute ni lepas tuh dakku stress sebab bersepah tak organize. HAHAH! tapi skarang, dah menurun ke anak pula. Kakak yang sulong tuh suka nau benda2 cute macam ni. Die buat jadi koleksi mainan. Mak tutup mata ajerla..nak buat camno. Keturunan. HAHAH! Selamat Hari Raya. Thanks for dropping to my blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya nanyfadly.. U are welcome... Owh, budak2 memang suka kan benda cute mcm ni... Saya ni pun kategori budak gak la. Kekeke

      Delete
  2. sama la suka kumpul benda cute ni tapi dah kene stop lepas kene sound dgn husband ..hahaha..sepah2 umah je dia kata so kalau gian sgt dia bawa lepak daiso je membelek ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke... Saya pun lepak daiso, tapi lepas tu mesti gak nak membeli. Hahaahhaa.. Perempuan la katakan, tak membeli tak sah!

      Delete
  3. Memang betul2 cute...rasa nak cari juga di daiso hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud. Gud.. Juju.. Memang cute sgt, hati terpikat

      Delete
  4. kalau benda2 macam ni memang best beli dkat daiso atau mr diy, berbaloi beli. cuma kualiti so-so je, gam xlekat sangat. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah berbaloi sebab murah. Takpelah soal kualiti tu, nanti kita guna gam uhu bagi lekat. Hehe

      Delete
  5. kalau saya ada workstation private nak jugak beli benda cute macam ni.ni dah kongsi ngan family lecehlah, kang bebudak main.terutama anak2 sedara yang gegurl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang budak2 main sal... Anak saya pun pantang tgk ni, pastu buat main, pastu besepah rumah. So saya simpan elok2 dalam beg, tak bg dia nampak

      Delete
  6. aduhai benda2 comel macam ni.. kelemahan btul. tapi tak tahu nak guna untuk apa hehe.. i mean untuk CT lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Saya guna buat hias planner

      Delete