Monday, 23 October 2017

Makan Steamboat Murah di ASAP Steamboat & Grill, Puchong

Weekend baru-baru ni aku dan my big family pergi makan steamboat kat Puchong. Restoren tu nama ASAP Steamboat & Grill yang terletak kat Puchong. Actually , retoren ni kepunyaan Nurul Izzah Catering. 

Kitaorang tahu tempat ni melalui pakcik google. Baca review macam best jer tempat ni, so kitaorang pun datang la sini beramai-ramai.

Memang penuh orang kat sini, kebetulan ada meja kosong untuk kitaorang 11 orang, so rezeki la. Sebab masa datang tu kitaorang tak book dulu, main redah jer walk-in. Eloknya kena buat reservation dulu kalau nak makan sini, takut nanti tak ada meja kosong, menangis bucu katil lak.. 




 Ni tempat makan di tingkat atas











 
Makan steamboat kat sini sekepala RM 37. Kanak-kanak dapat separuh harga.
Sebelum makan, kena bayar dulu.
Kalau makanan tak habis akan dicharge - RM 20.00 untuk setiap 100 gram.


 










Restoren ni buka dari kul 6 petang sampai jam 12 malam. 
kalau nak datang sini, buat reservation dulu - Tel: 013-485-8944 
Korang guna je waze / google maps cari - Nurul Izzah Catering atau ASAP Steamboat & Grill.

7 comments:

  1. Bestnya..Lama tak makan steamboat and grill ni..

    ReplyDelete
  2. Bestnya..pilihan pun banyak.. kena datang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah banyak pilihan miera sampai tak larat nak makan. Huhu

      Delete
  3. SEDAPNYA MAKAN STEAMBOT..MKN SAMPAI LICIN PINGGAN KALAU DIDENDA XHBS MKNRUGI JUGA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak PI. So tak boleh ambik makanan banyak2,jangan tamak, takut nanti tak habis

      Delete
  4. seronok makan steamboat beramai-ramai dan boleh makan macam-macam sampai kenyang.

    ReplyDelete