Sunday, 29 October 2017

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY by Susunatursioca

Hari ni aku berminat nak join Giveaway kawan-kawan. 
Salah satunya ialah kawan blogger Sis Sioca.. 

Sis Sioca ni planner addicts jugak macam aku.. hehe.
Dia pun sambung PhD jugak tapi dia dah grad dah PhD dia, aku jer yang duk kontang-kanting sorang-sorang ni. huhuhu.. (Bangga tengok kawan-kawan lain dah habis buat Phd,bila tengok diaorang dapat siapkan, kita pun jadi ter'inspired' jugak nak habiskan.. Semoga Allah memakbulkan doa aku ni. Amiiin)..

Aku suka baca blog Susun Atur Sioca ni sebab dia suka share pasal susun atur  atau organizing.... Aku memang suka bab-bab ni...Tapi aku bukanlah kategori OCD lagi.  So, bila blog baca organizing ni, aku pun turut termotivasi untuk meng'organize' barang-barang aku..

So, sempenan Giveaway yang Sis Sioca anjurkan ni, dia bagi hadiah PLANNER which is memang aku suka la sangat (kalau dapat rezeki aku)... 

 

Jom korang, sama-sama kita join GA ni.. Syarat penyertaan boleh baca di ENTRY INI

Best of luck kawan-kawan..

4 comments:

  1. assalamualikum dear. you won hadiah misteri sebagai peserta pertama! hihi. nti hbs GA kak poskn hadiah ya :))) tq joing hihi

    and good luck for your phd. insyaallah soon selesai tu..cayokkkkk :))

    ReplyDelete