Breakfast Menu - French Toast

by - Tuesday, October 30, 2018

Semalam tak update blog. Seharian sakit kepala. huhu.. Sejak dari awal pagi bangun tidur, sakit kepala dan melarat hingga ke petang. Lappy ni hanya mampu tengok jer, nak menulis tak mampu. So, sebabkan tak larat, jadinya aku ambik breakfast yang super duper simple jer - French Toast. Janji dapat makan.
 
http://www.dorsettpink.com/2018/10/breakfast-menu-french-toast.html
 
Nak buat Frech Toast ni tak susah. Senang sangat. Tutup mata pun dah boleh siap. Zaap-zaap jer.
 
 
 
1. Celup roti dengan telur hingga sekata.
2. Sapu butter kat frying pan.
3. Masukkan roti yang dah dicelup dengan telur tadi sampai masak.
4. Siap! Makan.
 
 

Sedap dan kenyang.. Yummy..
 

You May Also Like

2 comments

  1. bila sakit kepala menyerang mmg nak buat ape pon tak daya hehe. terlior tengok french toast tu ha hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. bila sakit kepala apa kerja pun tak dpt buat. huhu

      Delete