My Hectic Week

by - Thursday, December 20, 2018

Bulan December ni ialah bulan yang mencabar untuk aku sebab bulan ni aku bertungkus-lumus nak cuba siapkan tesis untuk submit ke Graduate School, UPM. Macam yang aku cerita kat entry ni - "Hello December!".

Hopefully sempatlah submit sebelum masuk tahun baru 2019. Dah nak siap pun, macam-macam hal lagi timbul. Itulah-inilah. Almaklumlah buat tesis sambil jaga dan menyusukan anak, faham-faham je lah dia punya cabaran tu. Mata ni pun dah lebam penuh dengan eye bag.



Last week, aku dan family bercuti ke Johor Bharu sempena cuti sekolah ni. Sebab otak mommy pun dah tepu, nak fikir pun dah tak larat, eloklah berehat seketika pergi bercuti kemana-mana , tenangkan fikiran buat sementara waktu. Dan JB menjadi destinasi pilihan kami sebab nak bawak kakak FL pergi Legoland. Dah lama dia ajak pergi sana, jadikita tunaikanlah permintaan dia. Tapi nanti lah au cerita pasal Legoland tu.

Balik dari JB, balik semula ke rutin harian seperti biasa. Terus menghadap laptop siang dan malam. Aduuuss.. Sampai laptop pun jem.. Bukan tu jer, terpaksa jugak berulang-alik ke universiti untuk jumpa SV dan uruskan benda-benda yang diperlukan untuk submit ni. Penaatt.. 

Atas sebab tu lah aku tak mampu nak update blog minggu ni. Banyak benda nak cerita sebenarnya, tapi apakan daya. Usah kata nak update, nak tengok blog sekejap pun tak mampu.. Ni ada sedikit kelapangan waktu, aku cuba update 1 entri. InshaAllah, I'll be right back..

Stay tune!

You May Also Like

0 comments