Air Fryer - Yesss! Finally I Got Mine!

by - Monday, May 13, 2019

Dah lama dah aku berangan nak ada Air Fryer. Dah lama masuk dalam 'wish list - what-to-buy'. Boleh baca kat entri-entri aku sebelum ni, aku pernah tulis pasal nak beli air fryer. 

Tapi mungkin kerana kesuntukan waktu untuk memasak dan nak masuk dapur, aku delay dulu pembelian air fryer ni. Ada tanggungjawab yang lebih besar yang perlu aku utamakan. Walaupun aku menang voucher LAZADA BLOGGER CONTEST bernilai RM 130 tahun lepas, tapi voucher masih tak terguna lagi.

So, sempena Ramadhan kali ni, hajat aku nak beli air fryer tertunai. Mungkin sebab Ramadhan kali ni aku ada 'banyak waktu' sikit untuk main masak-masak. Al-maklumlah, dah habis viva kan (tapi tesis tak habis lagi ). So, hari tu, en.suami pun beli lah Air Fryer ni kat LAZADA. Beli guna voucher LAZADA - Blogger Contest yang aku menang tu. 




Ini Air Fryer yang en.suamiku beli. Jenama IDover. Harga mampu milik - RM 148 jer. Besar. 2.8L. So far, hari-hari aku pakai air fryer ni. Alhamdulillah! Puas hati!

You May Also Like

5 comments

  1. AKHRNYA DAPAT GUNA AIR FRYER YG COMEL TU..BAGUS UTK KEGUNAAN SEHARIAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. akhirnya dapat juga beli kak

      Delete
  2. tak pernah ada ni.. kalau ada ni, ok jugak. byk kegunaan

    ReplyDelete
  3. Yeay..kite geng Air Fryer! HAHAHA~~

    ReplyDelete