Mood Blogging Ke Laut Masin Tahun 2020 ni =((

by - Thursday, March 12, 2020

Aku tak tahu apa jadi dengan aku ni di tahun 2020. Ingatkan masuk tahun baru ni akan lebih serious blogging. Tapi rupanya.. ke laut masin.. huhu..

Entah kenapa mood blogging tahun ni hambar jer... 

Start dari kena GERD hari tu - ' PADAH NAK KURUS SANGAT - MENDAPAT SAKIT GERD!' . 

Terus mood blogging kelaut. Sebenarnya banyak benda nak tulis kat blog ni. Tapi tak de mood nak menulis, tu yang susah nak update blog tu. huhu..

Agaknya untuk dapat mood tu balik, aku kena banyak blogwalking ni. errrrmm..ok..
Ce korang tulis link korang kat ruangan komen ni kalau korang nak aku blogwalking ke blog korang =)).. Boleh kita kenal-kenal (kalau belum kenal lagi) =)).

You May Also Like

5 comments

  1. mai blogwalking blog mamatisya https://mamatisya.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hi sis.. sy silent reader sis.. dah lama follow.. selalu nampak sis update je terus baca.. tp jarang komen, hanya beberapa kali je kot.. suka baca penulisan sis yg santai jer.. mudah2an sis bersemangat utk terus update..

    Jemput singgah blog sy ye.. sy pun skrg ni dah jarang update lagi2 review.. lebih pada sharing pasal family & anak2 jer..

    Dilah
    http://www.ceriteraibu.com/2020/03/promosi-bulanan-trade-in-steam-iron.html

    ReplyDelete
  3. PC pun mood macam semakin hambar,tawar dan tumpul..macam hilang fokus dan rentak.Allahuakbar.

    ReplyDelete
  4. moga akan ada semula mood menulis tu ya

    ReplyDelete
  5. samalah ni haaa.. pelan2 kayuh balik.
    tah hilang mana mood tah..

    ReplyDelete