Sambutan Hari Merdeka di Tadika

by - Saturday, August 29, 2020

Hari Isnin nanti kita semua bakal sambut Hari Merdeka. 

So, semalam hari Jumaat , Tadika Kakak FL celebrate Hari Merdeka kat tadika dia. 


Baju tu en.suami yang belikan kat Aeob Big Wangsa Maju. Baju dan tudung kedai lain-lain 😊.

Masa tadika la nak merasa pakai baju 'tema-tema' ni, nanti bila dah masuk sekolah rendah dah susah nak merasa 'keseronokan' macam ni. 

Excited betul dia pergi sekolah semalam. Awal bangun, seawal jam 6 pagi 😊. 

Semoga semangat Patriotik ni kekal di jiwa Kakak FL untuk selamanya.

Mommy dulu-dulu (even sampai sekarang), suka celebrate Hari Merdeka ni. Last year awal pagi pergi Putrajaya nak tengok perbarisan Hari kebangsaan. 

Walau kemana pun kita pergi, Malaysiaku Tercinta tetap di hati. Sebab tu sampai sekarang menetap di Malaysia, tak migrate ke mana-mana 😊, sebab sayang sangat dengan Bumi Malaysia. 

So, selamat hari minggu you all. Weekend panjang ni, happy holiday everyone 😊.

You May Also Like

5 comments

  1. sangat-sangat sederhana tahun ini kita semua menyambut hari kemerdekaan negara.Paling penting terus menjadi rakyak yang sayang akan tanah air.Aamiin.

    ReplyDelete
  2. Happy weekend dan selamat hari merdeka. :)

    ReplyDelete
  3. bdk2 semangat nk sambut merdeka..

    sy xde long weekend sbb arini keje.. esok cuti merdeka.. haha..

    selamat hari merdeka!

    ReplyDelete