Our 8th Wedding Anniversary

by - Wednesday, January 06, 2021

Disember 2020 hari tu, genaplah 8 tahun usia perkahwinan aku dan en.suami. 

Alhamdulillah untuk 8 tahun yang sangat indah ini. Nothing much i can say, i'm blessed!


So, kitaorang celebrate hari yang sangat indah tu dengan Makan Malam di Zennith Hotel, Putrajaya. Ni first time kitaorang pergi Zenith Hotel kat Putrajaya, sebelum ni hanya pergi kat Kuantan jer. 

Layanan staff-staff di Hotel Zenith Putrajaya ni tip-top sama seperti di Zenith Kuantan. Syabas Zenith!




Walaupun ini anniversary aku dan en.suami, tapi anak-anak turut sama meraikan. Sebab? Sebab tak ada helper kat rumah πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Dan juga sebab kerana kehadiran anak-anak inilah yang memberikan cahaya warna-warni dalam rumahtangga kitaorang . Anak-anak ini penguat kasih sayang dan ikatan perkahwinan ni. 

Som aku bersyukur dengan Amanah yang Allah berikan ni. Walaupun kadang kala (dan selalu) mommy bertukar menjadi HULK πŸ˜….



Pizza

 
Salmon


Pasta



Sup Kambing + Nasi



"8 years! You’ve made me happy through this beautiful relationship. Happy anniversary to us Sayang!"

You May Also Like

5 comments