Sunday, 13 November 2016

OOTD Cardigan Labuh







Lately aku suka sangat dengan cardigan labuh.. Sebab cardigan labuh ni boleh menutup aurat. kalau pakai baju singkat dan ketat, InshaAllah ia akan tertutup dari pandangan mata lelaki lain dengan pakai cardigan labuh ni.. Kalau korang tengok ootd aku yang lepas pun, aku pakai cardigan labuh dari Zalora.

Skrang closett aku dah dipenuhi dengan cardigan labuh. Biasanya aku suka membeli online sebab tak perlu nak melabur duit membayar parking , bayar tol dan bayar minyak.

Nak- Nak pulak harga minyak skrang dah naik harga. Minyak masak, minyak kereta semua naik. Minyak tanah je tak naik-naik... Takpe Pak Menteri, kami memang baik hati dan tulus menerima dasar kerajaan..

Cardigan ni aku beli kat Fashion Valet, jenama Aere. Inner pulak H&M Basic and my sling bag H&M, both from H&M...


17 comments:

  1. Mek pn suka cardigan labuh ni ;)
    Dlu ade wrna hitam tp entah mane dh skang --'

    Ni nk kne beli lg skali :)

    ReplyDelete
  2. teringin beli tapi tak reti nak pakai bila tu. hahah

    ReplyDelete
  3. Cantik DP.... Tapi malangnya cardigan labuh jarang ada yg plus sizekan....
    Hakak suka tengok org pakai...mcm smart gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa. Rugi nya. Patutnya dieorang pun kene buat jugak kan utk plus size people

      Delete
  4. Suka tgok cardigan labuh..tp bila pakai nampak pelik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke pelik? Mainan perasaan je tu amanda

      Delete
  5. Just bought a long cardigan myself, tapi belum pakai lagi. Hopefully it looks good on me. Hahah

    ReplyDelete
  6. cantik pulak tgk cardigan labuh2 mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.memang cantik sebenarnya

      Delete
    2. Huhu.memang cantik sebenarnya jueliza

      Delete
  7. Cantiknya.... tak pernah lagi ada cardigan labuh..

    ReplyDelete
  8. sis JM x sesuai pakai cardigan labuh ni sbb nanti nampak mcm ayam katek..dah la badan pun lebo

    ReplyDelete
  9. samalah...kadang beli online lg murah..x perlu nak berpeluh2 cari parking

    ReplyDelete