Monday, 21 August 2017

Tak Boleh Nak Reply Komen

Assalamualaikum wbt..

Dah lama aku tak update blog.
Ada sesape rindu aku tak?? hehehhee.. (Soklan budget retis - poyo!)..
Busy sangat ke? Hampeh busy. buat-buat busy jer..
Aku rindu nak menulis kat sini, tapi aku tak ada mood.

Tak ada mood sebab aku tak dapat nak reply komen-komen korang, yang korang tinggalkan kat entri-entri lepas. Sedih sangat. wwoooo..

Bila tak dapat nak reply komen , aku jadi down, tak ada mood nak update blog, sebab aku kesian kat korang semua, dah syok-syok baca, pastu susah payah taip komen, alih-alih owner blog buat 'tak-layan' jer. huhuhu
 

Sorry sangat-sangat... Mintak maaf sangat-sangat... Aku bukan tak nak reply komen-komen korang. Tapi blog aku ni bermasalah. Aku tak tahu kenapa.. Bila aku tekan butang 'Reply', tak ada apa-apa yang keluar... huhuhuhu. Kalau ulis komen boleh, tapi reply komen tak boleh.

So, untuk korang yang dah gigih baca entri-entri aku, aku ucapkan berbanyak terima kasih. Ada yang sempat aku balas kunjungan kalian, ada yang belum sempat, InshaAllah nanti akan digigihkan bertamu di 'rumah' kalian.

Tapi pasal yang reply komen kat 'rumah' aku ni, aku mintak maaf.
Aku cuba akan perbaiki masalah ni dalam masa terdekat tapi takes time sikit lah 'coz aku ni kuno sikit bab-bab IT. Aku rasa ni masalah template.. InshaAllah aku akan cuba perbetulkan.

Thank you you all.


4 comments:

  1. blog saya lagi pelik..takde pun button reply mcm tu T_T
    canne nk buat ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Kita pun tak pandai gak nilam bab template blog ni. Cuba awak pergi kat Comment Setting (kat setting) , pastu try godek kat situ

      Delete
  2. seronok bila dapat membalas komen ni.. Tapi, kadang-kadang dek kerana kekangan waktu, tak sempat nak membalas komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan cik rose.. Tapi tu la, template saya ada masalah pulak ni. Huhu

      Delete