Thursday, 14 December 2017

Menikmati Hidangan Steak dan Grill Yang Best di Jahhet Fine Meat

Hari tu, aku and my big family makan malam kat Jahhet Fine Meat, kat Ampang. Jujur aku katakan, aku tak pernah tahu akan kewujudan restoren ni. Restoren Jahhet ni offer hidangan western food - steak and grill. Ada sorang family member yang suggest tempat ni, so kitaorang ikut jer. 

Restoren ni baru jer dibuka dan kalau tak salah aku, ada lagi beberapa cawangan Jahhet ni kat tempat lain. Aku pun tak pasti kat mana , korang google jer.
 
 Inilah restorennya. Ntah kereta siapa lah yang aprking betul-betul depan kedai tu..eerrrmmm

 Interior Deco restoren ni not bad lah. Aku suka (thumbs up). Masa kitaorang datang tu kebetulan weekdays, so tak ramai orang. Banyak meja kosong.

Kita boleh pilih daging yang mana kita suka. Harga daging pun dah diletak pada plastik. 

 Ini harga untuk setiap bahagian daging tu.  
Salmon pun ada gak kat sini. 

Selain dari steak and grill, ada lagi hidangan lain yang kita boleh pilih

 Ini Steak Salmon. Harga 1 plate ni dalam RM 42.00

 Ini hidangan lamb steak. Harga 1 plate ni dalam RM 58.00

Ini promotion bulan December ni. Ada diskaun 10% - 15% tu...(best-best)


Restoren ni ditutup jam 11 malam. Kul 10.00 malam dah close order, so tak boleh lagi nak request apa-apa. 

Minuman kat sini tak free tapi semuanya bottomless - boleh refill. 

So, kalau korang tercari-cari restoren western food aku sangat recommend korang cuba restoren ni..

14 comments:

  1. Thanks for sharing...SA nak terjah la nanti..boleh masuk wishlist

    ReplyDelete
  2. wah bestnya. parking pun senang

    ReplyDelete
  3. wahhh, best! nampak macam sedap jer steak dia. teringin nak makan steak...dah dekat dengan rumah ni. heeee

    ReplyDelete
  4. Errrrr Sedapnyaa steak tuu *drooling*

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar lagi pasal restoran ni tapi boleh try nanti :D

    ReplyDelete
  6. Memang ramai dah review best makan kat Jahhet ni..thumbs up

    ReplyDelete
  7. perghhhh perghhhhh.. everything looks so good.

    ReplyDelete
  8. wah sedapnya bila blh gi makan ni

    ReplyDelete
  9. ewah kemain menggoda steak tu ea..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah menggodanyaaaaaaaaaaaaaaaaa... Q_Q

    ReplyDelete
  11. kalau ke rumah abg ipar di ampang boleh cuba nanti ni

    ReplyDelete
  12. Kecur ailio nengok. Mesti sedap ni kan ☺

    ReplyDelete
  13. Kecur ailio nengok. Mesti sedap ni kan ☺

    ReplyDelete