My Breakfast - Tortilla Wrap + Chicken Slice

by - Wednesday, November 14, 2018

OK, hari ni aku nak share menu breakfast aku pagi tadi - Tortilla Wrap dan Chicken Slice. 

Sebelum ni aku pernah share pasal menu breakfast tortilla juga, tapi dimakan bersama omelet. Boleh baca kat entri ini - "HIDANGAN SARAPAN PAGI - TORTILLA WRAP + OMELET". 




Tak kisahlah cara lipat macam mana pun , janji dapat makan masuk mulut. hehe.

Resipi buat hidangan ni sama jer macam resipi tortilla dengan omelet yang lepas, macam kat link yang aku share kat atas tu. Tapi cuma ditukar omelet tu kepada chicken slice. Chicken slice tu aku grill dulu dengan sedikit olive oil. Kalau tak nak guna dengan minyak pun takpe, just grill macam tu jer guna non-stick pan. Untuk hidangan ni aku guna 4 keping chicken slice. 

Pastu, siap dan makan!



You May Also Like

6 comments

  1. Sedapnyaaaaa...org kena hypertension bleh makan tak?

    ReplyDelete
  2. Bawa bekal makan kat office dah cukup dah ni untuk seharian ni..

    ReplyDelete
  3. Resipi paling mudah nak buat kalau tengah kelam kabut :D Tip: balut dengan tisu dapur yang lembap sikit dengan air masak, simpan dalam peti bahagian beku. Panas balik dengan microwave (sekali dengan tisu tu),. Tahan sampai seminggu :D

    ReplyDelete
  4. Wah..nampak sedap. Healthy meal ni

    ReplyDelete