Blog Dorsett Pink Berwajah Baru

by - Monday, June 25, 2018

Alhamdulillah, kini Blog Dorsett Pink dah bertukar wajah. Lebih friendly, lebih kondusif dan lebih ceria. Confirm lebih cantik kan.. hehe..Kalau blog sebelum ni, ada banyak masalah, especially bab ruangan komen, aku tak boleh nak reply komen readers. 


 Header baru

Header lama

Sorry sangat-angat kat korang yang selalu leave comment kat entry-entry aku, maaf aku tak daat nak reply. Bukan sebab aku malas reply, tapi sebab malas teknikal yang ujud kat blog ni. huhu. Tapi kini masalah tu dah tak ada lagi. InshaAllah , aku akan cuba reply komen-komen kalian.



Tengok tu, aku dah reply komen-komen... hihi



Alhamdulillah, syukur sangat-sangat.. Tambahan, interface baru ni lebih kondusif, so readers senang nak rujuk entry-entry lama atau entri sebelum ni. Aku pulak menjadi lebih bersemangat nak update blog. Update banyak mana tak tahu lah lagi, tapi niat tu yang penting. hihihi


Proses pengubahsuaian ini dilakukan oleh pihak BG Design Resources. Aku berterima kasih sangat-sangat kat Blogger Huda & suaminya yang membantu aku ubahsuai blog aku ni sehingga menjadi seperti ini. 

So, untuk korang yang nak ubahsuai blog atau nak ubahsuai webpage korang ke atau nak buat art design untuk printing apa-apa macam banner ke, plamplet ke, cover buku ke, cover cd ke, nak buat LOGO compony or persatuan ke, InshaAllah BG Design Resources boleh membantu korang. 

Korang layari je laman web diaorang : http://bgdesignresources.com/ 
Instagram : @bgdesignresources_official
Facebook : @bgdesign

You May Also Like

4 comments

  1. yeah, blog DP dah cantik ... suka layout ringan mcm ni, senang nak loading ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you mrs pip sebab sudi baca. hihi

      Delete
  2. perasan da mula2 datang tadi. btw kita suka font yang digunakan. kemas dan senang nak baca =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Siti sebab sudi datang blog picisan ini. hehe

      Delete