ROYAL FLOSS SERUNDING - Produk Orang Melayu Yang Sangat Sedap

Guys.. 

Aku nak recommend kat korang satu serunding ni. Sedap sangat. 
Nama dia ROYAL FLOSS SERUNDING.

Aku dah makan serunding ni dah bertahun-tahun. Aku dan en.suami kan suka travel, so setiap kali kitaorang travel, memang wajib lah bawak serunding. Korang pun kalau travel pergi oversea bawak serunding jugak kan? Ke tak bawak?? 

Dan aku prefer serunding ROYAL FLOSS ni. Sebab rasa dia sedap - tak manis, tak masam, tak masin. Cukup rasa lah orang kata. Dan rasa dia lembap-lembap, tak kering maca serunding-serunding lain. Sebabnya serunding ni dimasak menggunakan KAYU API. Kalau serunding masak guna dapur gas, dia akan kering sebab rempah-ratus tu diserap oleh minyak masak. 

So, sebab tu aku suka sangat dengan serunding ni dan dah menjadi pilihan kitaorang sekeluarga setiap tahun masa Hari Raya. 

Korang boleh baca entri aku yang ni - 'BELI SERUNDING PUN ONLINE JER SEKARANG'

Nak beli ROYAL FLOSS SERUNDING ni senang jer - beli je online kat www.serundingdelivery.com



Disebakan aku ni loyal customer serunding ni, so aku decide lebih baik aku menjadi agen jer untuk serunding ni. Selain aku main sendiri anak-beranak, boleh lah jugak aku cari side income jugak. 





 Ni feedback dari kawan aku yang beli serunding ni dengan aku (walaupun kawan, tetap juga kena beli, nothing FREE in this world.hahahhahahaha) :



So, kalau korang nak beli serunding ROYAL FLOSS ni, korang contact jer aku 😊. Boleh emel kat dorsett.pink14@gmail.com , atau whatsapp aku : 011-6225 3899 . Number ni hanya untuk beli serunding je tau. Pertanyaan lain tidak akan dilayan. 

Korang cuba la dulu rasa ROYAL FLOSS Serunding ni. Kalau sedap, bolehlah repeat order lagi 😊. Biasanya bila orang dah rasa, dia suka dan automatik repeat order banyak kali especially si kaki travel. 

Korang boleh tengok testimoni lain lagi kat website ROYAL FLOSS ni - www.serundingdelivery.com .   

Comments

  1. WOW SEDAP TU MKN DGN KETUPAT LEMANG DLL

    ReplyDelete
  2. sedap wak. Kalau wak nak beli serunding, jom beli dengan saya. Beli jer kat sini - https://yzza.io/kml3d =))

    ReplyDelete

Post a Comment